Svatební veletrh

Svatební veletrh 2019

Ve dnech 18.-19.1.2019 se konal v Novém Adalbertinu v Hradci Králové jubilejní 10 ročník svatebního veletrhu, na který byl pozván i náš Spolek historických tanců, který měl dle požadavků organizátorů vhodně doplnit jeho monotematické zaměření.  Mile nás toto nečekané pozvání překvapilo a zároveň i potěšilo. V podtextu měl veletrh název „tanec a hudba“, což je i leitmotivem naší činnosti, a proto jsme se nemuseli nijak speciálně připravovat či improvizovat. Na provizorním tanečním parketu jsme v pauzách mezi jednotlivými módními přehlídkami svatebních modelů a vystoupeními řady dalších umělců, předváděli ukázky našich tanců včetně korzování v reprezentativních prostorách Nového Adalbertina. Na závěr nám organizátoři vyslovili poděkování za originální a kultivované vystoupení během celého veletrhu, jehož si velmi považujeme a utvrzuje nás v tom, že naše činnost má smysl a v tomto trendu hodláme nadále pokračovat.