Taneční Radovesnice

V letošním roce jsme přijali opakované pozvání na předtančení při prodloužené tanečního kurzu v Radovesnicích v termínu, který vyhovoval oběma stranám. Leitmotivem pořadatelů pro naše vystoupení bylo předvést účastníkům kurzu, co všechno lze v amatérských podmínkách nastudovat včetně choreografie, výběru hudby a koneckonců i efektní a nevšední ukončení našeho vystoupení. Již před jeho zahájením účastníci kurzu vytvořili okolo tanečního parketu takřka neprodyšný špalír tak, že jejich rodinní příslušníci a známí toho zřejmě moc neviděli. Jako obvykle již před závěrečnými tóny hudby, kdy graduje naše taneční vystoupení, byl slyšet spontánní potlesk přítomných, který byl projevem uznání a obdivu našemu spolku, přičemž při závěrečném defilé a odchodu z tanečního parketu byl potlesk ještě intenzívnější. Přáli bychom si, aby bylo naše vystoupení motivací pro další zdokonalování tanečních dovedností a tanec nebyl pro některé strašákem.