Přidat nový komentář:

1. Markéta Mentelová:
    Jul 18, 2018 at 09:02 AM

Tomuto spolku jsem velmi vděčná za jejich spolupráci, vstřícnost, ochotu přizpůsobit se a věnovat nám drahocenný čas. Cením si jejich upřímnosti a nadšení pro věc, které se naplno věnují. Ať vám ten elán vydrží.

2. Markéta:
    Jul 04, 2018 at 02:49 PM

Celému spolku historických tanců bych přála jen to nejlepší a nejkrásnější co jde. Nejen že mají nádherná vystoupení a eleganci v krvi, ale především si vážím férového a profesionálního vystupování. Ať se vám daří!

3. Libuše Hronovská:
    Feb 23, 2017 at 07:54 PM

Vážená paní Kulichová,
    děkujeme za Váš zájem. Ráda bych se s Vámi domluvila na případných podmínkách našeho vystoupení, prosím zavolejte mi na tel. 603 547 486 nebo mi napište na e-mail: hronovska.libuse@seznam.cz.
    Děkuji
    Libuše Hronovská

4. Jiřina Kulichová:
    Feb 21, 2017 at 08:23 PM

Vážení, moc obdivuji vaše krásné oblečení, tanec ...je to něco úžasného, pořádám první staročeský bál ve Světí (25.3)a ráda bych jej nějak oživila - pomýšlela jsem třeba alespoň na promenádu nebo nějaké předtančení,ale asi je Vám jasné, že finanční prostředky jsou pro mne na vesnické hospůdce prioritou,moc ráda bych se zeptala na finanční stránku- kolik by takové skromnější vystoupení stálo.Předem děkuji za odpověď .Kulichová

5. Michaelä Smetáková, Magistrát města Pardubic:
    Feb 21, 2017 at 01:15 PM

Vážení,
    ještě jednou Vám chci poděkovat za krásné, kultivované a oku lahodící taneční vstupy na 41. plese seniorů dne 9. února u nás v Pardubicích. Příští rok se budeme těšit opět na shledanou!

6. Ilona Novotná:
    Oct 07, 2016 at 08:56 AM

Vážený spolku, moc Vám děkuji za úžasný taneční zážitek na Vinobraní na Kuksu a možnost se vyfotografovat s krásnými dámami, pány i dětmi. Jste velmi milí a příjemní mladí lidé. I. Novotná,Plzeň

7. Radka Kralova:
    Jul 20, 2016 at 10:09 PM

Milí tanečníci,dakujem vám za krásne chvíle,ktoré som vdaka vám prežila. Tieto spomienky nikdy nezabudnem,spríjemnili ste nám voľný čas. Všetci ste super tanečníci,zabávači. Prajem vám veľa dalších úspešných akcií a kopu nových tanečkov :)

8. Andrea Kancová:
    Jun 20, 2016 at 05:10 PM

Drahí tanečníci,
    dovoľte aby som vám vyslovila obrovský obdiv a vďaku za to čo robíte. Obdiv za to, s akým entuziazmom sa tejto nádhernej tanečnej činnosti venujete aj napriek tomu že všetci máte množstvo iných starostí, že dokážete vzbudiť v ľuďoch záujem a nadšenie, že bravúrne pôsobíte na tanečnom parkete a že vás nikdy neopúšťa úsmev a dobrá nálada. Patrí vám moja vďaka za to že som sa vďaka vám mohla na chvíľu stať princeznou, zatancovať si s vami a zažiť mnoho krásnych okamihov vo vašej spoločnosti.
    Prajem vám veľa úspechov, vždy to najlepšie publikum,veľa síl k rozvíjaniu tohto krásneho kolektívu a množstvo nápadov. Verím že sa opäť uvidíme.

9. Radka Kolářová:
    Apr 10, 2016 at 09:18 PM

Vážený taneční spolku, velmi Vám děkuji za dnešní krásné odpoledne, kdy jsem Vas viděla již podruhé tančit v Sezemicich na světové melodie oper a operet. Vaše předtančení na hudbu P. I. Čajkovského nemělo chybu a krásně doplnilo celý program. Již paní Radka píše, že jste skvělí. Musím jen souhlasit. Byl to nádherný pohled vidět vás tančit i s dětmi. Moc jim to slušelo. Ještě jednou Vám velmi děkuji za krásný zážitek a přeji Vám mnoho úspěchů. Jste skvělí!

10. Radka:
    Apr 09, 2016 at 10:12 PM